Beschikbaar op Power UP: E-learning Tabaksverkoop: de wet- en regelgeving

De snelste en meest eenvoudige manier voor uw personeel om alles te leren over de wet- en regelgeving omtrent tabaksverkoop!

Nog steeds wordt er op tankstations onvoldoende gecontroleerd op leeftijd bij tabaksverkoop. Het NVWA concludeert dat ook na recente controles. Schrik niet, maar in ruim de helft van de uitgevoerde controles werd er in tankstations niet gevraagd om een ID-bewijs bij de verkoop van tabak. Dat kan niet en moeten we direct verbeteren!

Zorg er daarom voor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving bij tabaksverkoop. Om de urgentie hiervan te vergroten ontvangt u rond 12 maart a.s. van BETA Opleidingen een poster die u en uw medewerkers helpt herinneren aan de stappen en de gevolgen van het niet na komen van de regels.

Hang deze poster op in uw filiaal bijvoorbeeld in de ruimte waar uw medewerkers de pauzes doorbrengen. Zo blijft het belang van het naleven van wet- en regelgeving bij tabaksverkoop benadrukt binnen uw bedrijf en voorkomt u vervelende boetes. De QR code op de poster verwijst direct naar de e-learning.

Heeft u vragen over het gebruik van Power UP, het registreren of wilt u meer posters ontvangen? Neem dan contact op met BETA Opleidingen via opleidingen@beta-tankstations.nl

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega‚Äôs
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken