ALV 2021: Fijn om iedereen weer te zien!

Woensdag 7 juli zagen we voor het eerst in lange tijd weer echte leden live op de hybride ALV. Wat hebben we dat gemist. Het is toch heel anders om onder het genot van een kop koffie voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering 2021 even bij te praten over ieders wel en wee op zijn/haar station. En dan op zo’n unieke locatie; kasteel Woerden. Het 600 jaar oude kasteel dateert uit 1410. Daar is BETA nog heel jong bij. Toch zijn we inmiddels de grootste branchevereniging voor en van tankstation ondernemers.

Corona
Op veilige afstand van elkaar maar wel met veel fysiek aanwezige leden, hielden we dit jaar in Woerden de ALV. Ook digitaal kon de ALV gevolgd worden via een live verbinding. Dus iedereen werd in de gelegenheid gesteld het programma van dit jaar te volgen. De agenda bestond uit onderwerpen als financiën, aftredende bestuursleden en een verslag van de vele webinars en andere activiteiten van het afgelopen Coronajaar. Het was moeilijk maar wat zijn we daar toch met z’n allen goed doorheen gekomen. Zelfs een nieuwe opleidingentak is erbij gekomen; Power UP! Chris van der Straaten gaf een uitgebreide presentatie over de businesscase voor e- laden op tankstationlocaties en besprak verder de marktontwikkelingen.

Afscheid
Naast CAO, statiegeld, tabak en energietransitie kwam helaas ook een einde aan het tijdsperk van Wim van Gorsel als bestuurslid. Voorzitter Ewout dankte hem zeer voor zijn jarenlange inzet binnen het bestuur en naar buiten toe richting Den Haag. Als herinnering aan deze mooie tijden werd Wim een lijst met veel unieke foto’s aangeboden. Wim blijft gelukkig als adviseur op het gebied van lobby, milieu en energietransitie betrokken bij BETA.

Borrel
Natuurlijk is de borrel altijd een gezellig hoogtepunt na de ALV. Op het zonovergoten terras aan de slotgracht werden verhalen en nieuwtjes uitgewisseld door BETA-leden, secretariaatsmedewerkers en bestuursleden. Er werd zelf gegeten na afloop door velen met de formule ‘shared dining’. Dat geeft wel aan hoe goed de sfeer ook dit jaar weer was. De bijgaande foto’s bevestigen dit.

Hopelijk volgend jaar nog meer aanwezigen op een nog leukere locatie. We blijven werken aan verbetering! Stilstand is tenslotte achteruitgang.

Wilt u de ALV online terugkijken? Stuur dan een mail naar claudia@eendrachtbv.nl. Zij stuurt u dan de opname toe.

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken