Eindelijk eens zónder files naar ons kantoor! Ruim binnen twee uur van Hoogeveen naar Den Haag waar je er normaal gesproken veel langer over doet. Maar ja, wat wil je ook. Schoolvakanties en bouwvak. De Tour de France weer achter de rug, de zomerse braderieën en de Foodtruck Festivals volop bezig en de eerste hittegolf ook al weer gehad. Terwijl u dit bericht leest hoop ik dat u ook ergens achterover op uw strandstoel ligt of slurpend aan een verse kokosnoot in een hangmat bungelt.

Afgelopen seizoen was er weer een om te onthouden. Klimaatakkoord, tabak, brandstoftransitie en invulling horeca voerden de boventoon. En natuurlijk hebben we zoals al zoveel jaren velen van u geholpen bij arbeidsgeschillen en contractonderhandelingen. En nu staan we aan de vooravond om met elkaar weer cao afspraken te maken. Voor een energieke, gezonde en sociale werkomgeving voor u en uw medewerkers.

 

Om enigszins bij te komen van afgelopen seizoen en weer klaar te zijn voor de zaken die ons staan te wachten doen we het de komende weken iets rustiger aan. Ook wij zoeken voor even de rust op. U gaat er bijna niets van merken: ons kantoor is elke werkdag gewoon bereikbaar. En voor netelige kwesties weet u ons ook op andere tijden mobiel te bereiken. Misschien wordt er dan niet direct opgenomen maar de berichten komen heus wel aan en wordt er snel gereageerd door ons kantoor. Maar de wekelijkse nieuwsbrieven zult u eventjes moeten missen.

We wensen u allemaal een geweldig vakantie toe met veel zon en gezelligheid. Dan zijn we er straks met elkaar weer helemaal klaar voor. Een nieuw seizoen vol met uitdagingen en kansen. Want met u als BETA lid blijft onze branche groots in daden.

Ewout Klok
Voorzitter BETA

info@tankbijklok.nl

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken