Wat een succes! BETA kijkt terug op een prachtig gala

Een week geleden is het alweer sinds het allereerste Petrol Award Gala. Spannend was het wel even! Wie zou dit keer in de prijzen vallen? BETA bedankt alle bezoekers voor hun komst; samen hebben we er een heel mooi feest van gemaakt.

De eerste editie van het Petrol Award Gala was een succes. De zon scheen, de zaal was uitverkocht, het eten heerlijk, de muziek goed en de awards zijn met open armen ontvangen door BETA Brancheprijs winnaar Koen van der Knaap en Petrol concept winnaar Vissers Energy Group.

Jan Vayne opende de avond met een concert op de vleugel waarbij de eerste gasten in gala de prachtige locatie aan de Rotterdamse Maas betraden. Het Wereld Museum leende zich perfect als gala locatie. Toen de ontvangstzaal bomvol was, hebben de gasten plaatsgenomen in de dinerzaal voor een heerlijk 3-gangendiner en de awarduitreikingen, verzorgd door VVD Tweede Kamerlid Erik Ziengs. De organisatie, presentatie van de gastheer Robert Bannink, de service, het eten en drinken, alles verliep soepel.

Na het dessert, volgde een swingend concert van Glennis Grace waarbij de dansvloer snel vol raakte. DJ Charles sloot de feestavond af waarbij de dansvloer nog tot laat benut werd. En onze gasten vertrokken niet met lege handen. De partners van het gala hadden flink ingezet om samen een zeer gewilde goodiebag samen te stellen. De fotograaf heeft bijna alle bezoekers, het feest en de awarduitreiking vastgelegd. De foto’s worden vandaag op de facebookpagina van BETA gepost.

BETA kijkt dus terug op een geslaagde avond met dank aan het Wereldmuseum Rotterdam, de organisatie en natuurlijk onze partners: TSG, Van Oers, State of Football, Orange Peak Compagny, Argos, Lekkerland, Sligro, MTC, SWO de Splinter, Lavazza en AON. Tot slot, uiteraard bedankt voor uw komst en alle leuke reacties:

“Het was een avond om te genieten en gaf de mogelijkheid om collega’s uit het hele land te ontmoeten. Dank voor de fijne avond.”

“Bedankt voor de perfecte verzorging van het 1ste Gal Beta. Was helemaal top en super gezellig.”

“Bedankt voor de TOP avond gisteren. Heel strak georganiseerd!”

Op naar een waardig vervolg!!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken