Vernieuwde training Werken in de Carwash goed ontvangen

Vorige week is er een principe-akkoord voor de nieuwe CAO voor Tankstations en Wasbedrijven gesloten. Ook in de nieuwe CAO is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. Net als in de voorgaande jaren wordt ook nu aan iedereen werkzaam in de branche een dagdeel training via het OOTW aangeboden, de zogenoemde vouchertraining. Het OOTW biedt hiervoor verschillende trainingsonderwerpen, een daarvan is de vernieuwde Werken in de Carwash training, speciaal voor de carwashmedewerkers.

Naar aanleiding van input uit deze specifieke branche is de training aangepast. De eerste training is onlangs afgenomen door Fuel Service Nederland, die deze nieuwe training heeft ingezet in het kader van leren en ontwikkelen van hun medewerkers.

Tijdens de training Werken in de Carwash speelt de trainer in op de carwash in de praktijk, waarbij thema’s als gastvrijheid, écht contact maken, beleving, “auto’s lezen”, adviseren en opwaarderen en klachten aan bod komen. “Een leuke, interactieve training waarbij het draait om carwashkennis en klantbeleving.” Aldus een medewerker van Fuel Services.

Wilt u uw medewerkers ook zo’n GRATIS voucher training aanbieden? Neem dan contact met OOTW op, we bespreken graag de mogelijkheden. Kijk op www.ootw.nl of bel naar 010 – 411 1968.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken