Uitnodiging: Ontdek kansen tijdens Convenience Connected op Horecava

De convenience branche verandert snel, het gaat niet alleen om brandstof, maar steeds meer over een snelle (en verse) hap onderweg en het ontwikkelen van een bestemmingslocatie voor de reiziger ‘on the go’. Daarom geven we jou op 7 januari de mogelijkheid om 2019 met een voorsprong te beginnen. Voor BETA staat het onderwerp horeca namelijk hoog op de agenda voor 2019. In samenwerking met de organisatie van de Horecava en Convenience Connected (een samenwerking tussen GfK, IRI & Orange Peak Company), organiseren we daarom dé dag voor de convenience & petrol markt op de Horecava.

Wij presenteren een aantal inspirerende cases waaronder aansprekende cases waarbij ondernemers en leveranciers je bijpraten over de (logistieke) uitdagingen van nieuwe horecalocaties langs de weg. Convenience Connected geeft deze dag inzicht in diverse trends op het gebied van duurzaamheid, technologische en economische ontwikkelingen.

Mis niets! En start het nieuwe jaar goed voorbereid en bestel nu je tickets. Dit is inclusief toegang voor de Horecava, de grootste foodservice vakbeurs van Nederland. Voor BETA leden zijn hier geen kosten aan verbonden.

Registreer nu!

* Het is mogelijk om zowel het ochtend als middag programma te volgen, of één van beide. Je keuze kun je aangeven in het registratieproces.

Ochtend: Insights & trends vanuit Convenience Connected (door GfK, IRI & Orange Peak)
9.30 – 10.00 uur:
Ontvangst genodigden

10.00 – 11.00 uur:
Sprekersprogramma met diverse trends zoals technologische-, en economische ontwikkelingen & duurzaamheid, voorbeelden en cijfermatige analyses. Gericht op food & hospitality binnen petrol-, travel- en urban concepten.

11.00 – 13.00 uur:
Rondleiding InnovationLAB en Fast Casual en vrij toegang voor de Horecava

16.30 uur:
Afsluitende borrel voor alle genodigden

Middag: BETA “Van klassiek tankstation naar horecalocatie; over de transformatie van de reguliere tankshop”
13.00 – 13.30 uur:
Ontvangst genodigden

13.30 – 14.30 uur:
Sprekersprogramma met o.a. Ewout Klok over Hoogeveense biefstuk en Thuisbezorgd.nl & Lekkerland ((logistieke) uitdagingen van de nieuwe horecalocaties langs de weg).

14.30 – 16.30 uur:
Rondleiding InnovationLAB en Fast Casual en vrij toegang voor de Horecava

16.30 uur:
Afsluitende borrel voor alle genodigden

Tot snel op maandag 7 januari 2019!

Met gastvrije groet,
Belangenvereniging Tankstations

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken