Run op workshop H2 vulstations!

Het loopt storm met de inschrijvingen voor de waterstofmiddag in Berghem! In samenwerking met de NWBA en Shell, organiseert BETA op donderdag 23 mei 2019 een workshop met als thema H2 Vulstations.  Wat is er nodig voor realisatie van een H2 vulstation? Daarop zal door diverse sprekers een antwoord gegeven worden. De workshop begint om 13.00 uur en zal gehouden worden tijdens de Shell Ecomarathon Challenge op het Circuit Park Berghem, Zevenbergseweg 45, Berghem.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via Eventbrite. Er zijn al méér dan 100 inschrijvingen en er zijn nog enkele plaatsen voor Beta-leden beschikbaar. Daarna wordt u op een wachtlijst geplaatst.

Lisanne Henneveld “Het wordt een fantastische workshop voor iedereen die vooruit wil kijken en denken als tankstationondernemer. Vanaf 13.00 uur kunt u binnenlopen en krijgt u eventueel een rondleiding op het circuit bij de paddocks. Vele sprekers zijn uitgenodigd om u te introduceren in de wonderlijke wereld van waterstof. Het lijkt ver weg maar is dichterbij dan u denkt. Ik verheug mij erop u daar te zien!”

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken