RAI ontvangt BETA op groots Horecava

Afgelopen maandag was BETA voor de vierde keer aanwezig op de grootste horecabeurs van Nederland, de Horecava.

Dit jaar heeft de organisatie van de horecabeurs contact gezocht met ons met het verzoek aanwezig te zijn en een bijdrage te leveren aan haar programma op de Convenience en Petrol dag.  Samen met Convenience Connected zoomden wij daar in op de nieuwste (horeca)ontwikkelingen in de branche.

Wij spelen al een tijdje in op het belang van de kennis en ontwikkelingen op het gebied van horeca in tankstations en de steeds vager wordende lijn tussen deze twee branches. Dat nu ook vanuit de horeca de toenadering wordt gezocht richting onze branche en dit belang wordt gezien, is een belangrijke ontwikkeling richting de toekomst. Dit jaar staat voor BETA de transitie van de klassieke tankshop naar een uitgebreider (horeca) segment als speerpunt op de agenda. Ook zagen we dit jaar meer leden op de horecabeurs dan afgelopen jaren.  Ewout Klok heeft, aangevuld door inzichten van Ingrid de Wagenaar (Scheiwijk), voor hen die zich daarvoor interesseerde op de beurs een kort verhaal verteld over deze transitie. In samenwerking met Lekkerland hebben wij daarna een bezoek gebracht aan het Innovation Lab waar Lekkerland de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het uitgebreider wordende assortiment getoond, het laten proeven en hun visie daarop tentoongesteld. Een mooie beleving waar we de komende maanden als vereniging nog veel op zullen doorbouwen.

Ook op onze website kunt u binnenkort terecht voor een update, nieuwberichten, foto’s over de transitie naar horeca en vooral ook terecht met al uw (horeca)vragen! Welk concept past bij u? Heeft het kans van slagen voor uw station? Waar begin ik eigenlijk met het “uitbouwen” van mijn shop? Enzovoorts. We zullen u in 2019 blijven informeren en inspireren onder de noemer BETA Horeca!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken