Payroll, rendement en elektriciteit: waar gaat de branche naartoe? Meld u aan voor de BETA LAB sessie

Na een geslaagde eerste Ledenadviesborrel afgelopen mei, staat de tweede versie van het BETA LAB alweer voor de deur op 21 september aanstaande! Een bijeenkomst vol kansen die u niet mag missen.

In mei hielden onze juridisch specialisten verschillende presentaties over recente ontwikkelingen op het gebied van afnamecontracten, milieuwetgeving en arbeidsrecht. Tijdens de tweede sessie van het BETA LAB zal er uiteraard ook voldoende gelegenheid om vragen aan onze juridisch specialisten te stellen over allerlei zaken die binnen uw bedrijf spelen. De LAB-sessie heeft echter een andere insteek dan vorige keer waarbij u en uw collega’s samen met onze specialisten, zelf een visie zullen vormen op drie stellingen, met elkaar hierover in gesprek gaan en de uitkomsten daarvan aan elkaar presenteren. Onze juridisch specialisten dragen drie stellingen aan en zullen u voorzien van een korte presentatie over deze onderwerpen.

De volgende stellingen zullen worden besproken:

  • Tankstationondernemers denken nog veel te veel in volume en te weinig in rendement.
  • LPG is niet langer de moeite waard om in te investeren (op verenigings- of individueel niveau) maar BETA en haar leden moeten zich richten op elektriciteit.
  • Binnen 15 jaar zullen zelfstandige ondernemers zelf geen werknemers meer in dienst hebben maar werkt iedereen via payrollbedrijven.

Hierna zal u een visie op de toekomst van deze branche-aspecten kunnen vormen. De ondernemer met de meest interessante uitwerking, zal met zijn of haar visie mogen delen met de hele branche door hiermee te verschijnen in de nieuwsbrief van de Tankpro!

Wij als belangenvereniging informeren u over recente ontwikkelingen, brengen ondernemers met elkaar in contact maar zijn ook vooral benieuwd naar uw ideeën en aanpak als zelfstandig ondernemer. Ook het bestuur van BETA is hier mee geholpen in het vaststellen van haar beleid. Zo blijven wij van elkaar leren. Daarom zien wij u dan ook graag op donderdag 21 september vanaf 14.00 uur op ons secretariaat in Den Haag.

Dorst gekregen van alle inspanningen tijdens de LAB-sessie? Uiteraard verzorgen wij een hapje en een drankje voor u. Meld u nu aan via jolanda@eendrachtbv.nl of telefonisch op 010-4111180.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken