Op 15 maart 2018 is er een Special Edition BETA LAB: HR workshop!

BETA heeft nu een tweetal succesvolle LAB-sessies achter de rug en de eerste editie van dit nieuwe jaar staat gepland op donderdag 15 maart.

Omdat wij graag luisteren naar de ideeën van onze leden en willen inspelen op de bestaande behoefte op het gebied van onze (juridische) dienstverlening, is er dit keer een speciale editie gepland.

Na verscheidene verzoeken van jullie collega’s, hebben wij ditmaal een HR-workshop op het programma staan. Arbeidsrechtspecialiste Jolanda Vink organiseert speciaal voor alle HR-managers en personeelszaken van uw bedrijf een leerzame en interactieve workshop waarbij de nieuwe CAO voor Tankstations en Wasbedrijven, verwachte wijzigingen in wet- en regelgeving, salarissen, dossieropbouw en nog veel meer praktische juridische zaken aan de orde komen.

De LAB-sessie zal plaatsvinden van 12.00-14.00 onder het genot van een uitgebreide lunch. Heeft u een HR- manager of een werknemer die uw personeelszaken verzorgd? Schrijf hen dan nu in via jolanda@eendrachtbv.nl. De workshop is toegankelijk voor een beperkte groep, dus wacht niet te lang met uw aanmelding. Tot dan!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken