Ook dit jaar mag u de BETA Kerstborrels niet missen: zet ze in uw agenda

Het lijkt nog zo ver weg, maar de feestdagen staan al voor de deur en dat betekent dat u als BETA-lid ook weer bent uitgenodigd  voor de BETA-Kerstborrels. Op donderdag 6 december bezoeken wij het volledig verbouwde Shell-station van onze voorzitter Ewout Klok in Hoogeveen, en op donderdag 13 december zijn wij te gast bij De Haan’s tankstation BP Hank. Op beide locaties wordt het horeca gedeelte zeer serieus opgepakt: Klok werkt samen met Thuisbezorgd en een chefkok bakt verse biefstuk, De Haan heeft met het  concept Tony’s Streetfood de volledige uitstraling van een Amerikaanse jaren vijftig diner doorgevoerd in de shop.

Wij krijgen een kijkje in de keuken bij deze gastvrije collega’s en bieden uiteraard een informatief programma onder genot van een drankje en hapje met voldoende gelegenheid bij te praten met het bestuur, het secretariaat en uw collega’s.

Zet de datum van uw keuze dus alvast in uw agenda. Het programma volgt, wilt u er sowieso bij zijn? Meld u dan aan via jolanda@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken