Nieuwe NIX18 datumschijf nog niet besteld? Bestel nu!

Vele leden hebben de datumschijf al bij het BETA-secretariaat besteld. Deze liggen klaar om verzonden te worden. Indien u nog niet heeft besteld en u voor de kassamedewerkers een NIX18 datumschijf wilt ontvangen, stuur dan vandaag nog een mail met het gewenste aantal en het verzendadres naar genevieve@eendrachtbv.nl. Wij zorgen er dan voor dat u de datumschijf snel in huis heeft!

U kunt het als werkgever niet vaak genoeg aan uw werknemer(s) mededelen, controleer de leeftijd van de klant wanneer er tabak wordt verkocht! De NIX18 datumschijf is hierbij een handig hulpmiddel voor de kassamedewerker. Met de datumschijf kunnen ze relatief eenvoudig checken of een koper van tabak 18 jaar of ouder is.

De oude datumschijf is verlopen en er is door een flink aantal leden aangegeven dat er behoefte is aan een nieuwe. Uiteraard heeft BETA dit opgepakt en heeft voor haar leden onlangs een bestelling geplaatst voor een nieuwe lading NIX18 datumschijven. Met de nieuwe schijf kun u voorlopig vooruit, de startdatum is november.

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega‚Äôs
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken