Ideeën over opleidingen en Duurzame Inzetbaarheid? Vertel het OOTW

OOTW is druk aan de gang met de plannen voor de komende periode. Er is weer een stap genomen richting het digitaliseren van opleidingen in de vorm van webinars. Er staan er 5 gepland voor het komende jaar met verschillende branche-gerichte onderwerpen. Maar wat speelt er bij jou op de werkvloer? Zijn er onderwerpen volgens jou waar OOTW nog niet in voorziet?

Ben je binnen jullie bedrijf al bezig met Duurzame Inzetbaarheid? Een belangrijk thema waarin het opleidings- en ontwikkelingsfonds u gaat ondersteunen. Vertel jouw ervaringen op dit gebied zodat OOTW een optimaal passend programma kan samenstellen en daarmee de gehele branche goed kan voorbereiden op het gelukkig, gezond en productief doorwerken tot het pensioen.

Graag komt het OOTW in contact met medewerkers en werkgevers in de branche, die hun ideeën en meningen willen delen. Je maakt dan deel uit van de OOTW klankbordgroep.
Dit houdt in dat OOTW per telefoon of e-mail contact opneemt om jouw mening te krijgen over reeds gemaakte producten, nieuwe ontwikkelingen en duurzame inzetbaarheid.

Heb je een mening, vertel het OOTW!

Neem contact op en meld je aan voor de klankbordgroep via info@ootw.nl of 010-4111968

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken