Genomineerden BETA Brancheprijs …. Stem hier op uw favoriet!

Op 18 april 2019 wordt de BETA Brancheprijs uitgereikt op het Petrol Award Gala. Dit is de prijs voor meest innovatieve baanbrekende ondernemer van het jaar. De genomineerden zijn bekend gemaakt en u kunt in onderstaande poll op uw favoriet stemmen.

Naast innovativiteit van een ondernemer wordt hij/zij beoordeeld op inspiratiewaarde, continuïteit, branchebelang en rendement. Wij vragen u om deze 5 kenmerkende punten in uw oordeel mee te wegen. Onder de poll kunt u teruglezen waardoor de ondernemer zich kenmerkt. De publiekstemmen worden verzameld en meegewogen in het uiteindelijke oordeel van de vakjury. U kunt de hele maand maart stemmen. Op 31 maart sluit deze pol. 

Genomineerden BETA Brancheprijs 2019


Gerbert Vissers
: Is in relatief korte tijd van lokaal oliebedrijf uitgegroeid tot landelijke organisatie met een groot aantal tankstations. Heeft een eigen shopconcept ontwikkeld met volledige horeca-insteek ‘Moments and More’. Staat voorop als het gaat om de verkoop van “energie” en alternatieve brandstoffen zoals blauwe diesel, groen gas en snelladers.

 

 

Mattijs Jongeneel: zakelijke duizendpoot, met 7 tankstations waarvan 1 volledig zelf gebouwd inclusief dogwash (primeur). Verkoop 70.000 liter van zijn eigen osmosewater per week aan glazenwassers, kocht onlangs een rederij en cateringbedrijf en verkoopt niet alleen rondvaarten en partijen maar bouwt nu ook zijn eigen rondvaartschepen. Heeft zijn eigen toeristenshop in Amsterdam waar onder andere de tickets voor zijn rondvaartboten worden verkocht en waarmee hij weer klanten naar zijn tankstations trekt. Vanuit zijn eigen cateringbedrijf gaat hij ervoor zorgen dat er dagelijkse verse broodjes te koop zijn in de tankshops waar geen bakery aanwezig is. Mattijs heeft tot slot zijn eigen bedrijf in (auto) schoonmaakmiddelen en weet al die bedrijven met elkaar in verbinding te leggen en zijn merk continu goed te ‘branden’.

Ingrid de Wagenaar: Heeft als enige zelfstandige ondernemer langs de snelweg een volledig eigen concept ontwikkeld met eigen branding en assortiment. Er is een ware delicatessewinkel ontstaan met kookboeken, olijfolie en hoge kwaliteit broodjes die kunnen worden genuttigd in het volledig gestylde zitgedeelte van de tankshops. Heeft het merk als “witte pomp” zelfs doorgevoerd op de luifel, waar men Scheiwijk brandstof tankt. Is continu in ontwikkeling op het gebied van assortiment. Barry Hay, leadzanger van de grootste rock-‘n-rollband van Nederland The Golden Earring, signeerde zijn autobiografie op het moderne tankstation dat als merk bekend staat als culinaire pitstop langs de snelweg.

Huub Minten: Lokaal succesvol ondernemer met 4 tankstations. Huub staat vaak als eerste in de lijn als het gaat om nieuwe dingen proberen die andere ondernemers in de branche hem graag na doen. Zo bakte Huub als eerste patat in de snackbar (!) van zijn tankstation 22 jaar geleden en had hij als allereerste ondernemer Textile Wash wasmachines op zijn terrein. Onlangs heeft Huub zijn tankshopassortiment verrassend uitgebreid met een volwaardig assortiment dierenproducten en dierenvoeding. Hiervoor won hij vorig jaar de Vitacraft verkopersprijs. Naast zijn tankstations is Huub caravandealer, heeft hij een kunstschaatsbaan en succesvolle kienzaal waar hij regelmatig meer dan 200 mensen op een avond mag ontvangen. Uiteraard komen al deze mensen ook graag bij Huub tanken.

Koen van der Knaap: is een vrij nieuwe en jonge ondernemer die nu vijf jaar in de branche actief is. In die tijd heeft hij niet stil gezeten! Hij heeft zijn tankshop volledig verbouwd tot volwaardige horecalocatie en is een samenwerking aangegaan met De IJssalon voor de verkoop van vers schepijs. Koen doet aan kentekentanken (mobiel betalen). Koen heeft als eerste dynamic pricing toegepast op de verkoop van zijn brandstof en is daarmee baanbrekend geweest. Hij kan daarmee worden gezien als technische voorloper. Koen heeft zijn eigen bezorgdienst voor de bezorging van lunch en avondmaaltijden. Koen heeft als visie op tenminste één aspect per jaar te vernieuwen.

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken