Geld verdienen met uw afvalwater? Meld u nu aan voor de BETA Wassen dag op 23 juni as.

Op 23 juni aanstaande houdt BETA Wassen haar Algemene Ledenvergadering in combinatie met een leuk en interessant programma op het gebied van wassen. BETA Wassen is de zustervereniging van BETA Tankstations en richt zich speciaal op alles wat met wassen te maken heeft

Het BETA Wassen bestuur nodigt alle BETA-leden uit om ook naar deze middag te komen!

De locatie waar deze middag plaatsvindt is ‘Truckwash Rotterdam’ van BETA Wassen bestuurslid Klaus Broersma. Op deze locatie vinden metingen plaats met betrekking tot afvalwateronderzoek. De heer Roberd Boer van Tauw BV geeft een uitleg over de uitvoering van het afvalwateronderzoek. Door zo’n meting wordt inzichtelijk hoeveel afvalwater er nou daadwerkelijk wordt afgevoerd. Dit kan u flink wat geld opleveren doordat u voor de juiste hoeveelheid waterafvoer door de gemeente aangeslagen wordt. Uiteraard krijgt u een rondleiding door het hele bedrijf en wordt u meegenomen in het hele proces van truckreiniging.

Verder zal een trainer van OOTW de middag afsluiten met een interessante presentatie over hoe u de gastvrijheid en klantvriendelijkheid binnen uw bedrijf kan verhogen. Gastvrijheid is een succesfactor die nogal eens wordt onderschat. Het doel van de training is om niet alleen te kijken naar de kwaliteit van de producten en het aanbod, maar naar het hele proces. Van de aankomst van een gast tot het vertrek en alles daar tussen. Een tevreden klant is immers een terugkerende klant en daar kan uw personeel aan bijdragen!

Uiteraard eindigen we met een gezellige informele borrel, wat altijd een prima gelegenheid is om met collega’s bij te praten.

Waar
Truckwash Rotterdam, Tweedeweg 20 te Rotterdam-Botlek

Tijd
15.00 – 16.30

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@betawassen.nl, of telefonisch via 010 – 240 06 06. Graag ook vermelden met hoeveel personen u komt.

Het BETA Wassen bestuur ziet u graag de 23e in Rotterdam!

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken