Doe mee aan de Landelijke Opschoondag!

Op zaterdag 23 maart vindt de 17e editie van de Landelijke Opschoondag plaats. Door mee te doen laat u als tankstation bedrijf zien dat u zich inzet voor een schoner Nederland. Dit heeft een positief effect op het imago van uw bedrijf. Daarbij versterkt het de band tussen uw medewerkers en bevordert het de binding met uw klanten.  Bedrijfsmatig kan meedoen veel opleveren. Denk aan: een vergroot bewustzijn rondom ‘schoon’, nieuwe contacten of klanten en positieve aandacht van uw tankstation in de media.

Bovendien kan actief meedoen bijdragen aan het voorkomen van het doorvoeren van het wetsvoorstel om statiegeld op plasticflesjes in te voeren. Het zou gaan om 10 tot 15 cent statiegeld voor plastic flessen tot 1 liter, nog niet om blikjes. De voorbereiding van mogelijk noodzakelijke wetgeving is al gestart. BETA is uitgenodigd om daarover mee te denken en voor de belangen van de tankstationondernemers op te komen. Dit wetsvoorstel zal geen doorgang vinden als de beoogde recyclingdoelen in 2020 zijn gehaald. Om deze doelen te behalen is het belangrijk dat u als tankstationondernemer, mede door het deelnemen aan de Landelijke Opschoondag en het plaatsen van extra afvalbakken, zorgt voor het schoonhouden van een klein gebied rondom uw tankstation.

Kijk op de website van Nederland Schoon hoe u als bedrijf mee kunt doen aan de Landelijke Opschoondag. https://www.nederlandschoon.nl/wat-jij-kan-doen/landelijke-opschoondag-bedrijven

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken