BETA op de Tankstation Vakbeurs

BETA was ook dit jaar weer op de jaarlijkse beurs voor tankstations aanwezig. Maar niet statisch met een stand. Nee, we liepen rond en spraken iedereen gezellig op de beurs of spraken af tijdens de BETA-borrel op de Lekkerland-stand op donderdagmiddag. Dat leverde veel informatie op, ook voor de leden van het secretariaat van BETA. Wij willen zelf ook innoveren en transformeren, samen met de branche en dus veranderen wij mee door nieuwe input en informatie. Net zoals u dat als BETA-lid doet!

Workshops
Wij waren net als u geïnteresseerd in de onderwerpen van de diverse workshops en konden daar nu optimaal zelf bij zijn. Want wat is er veel gaande in onze branche! Lisanne Henneveld sprak ook kort nog even bij de workshop over LPG autogas om daar te ondersteunen dat LPG een milieuvriendelijke brandstof is waarvan in de Energietransitie meer gebruikt gemaakt zou moeten worden en meer auto’s voor omgebouwd moeten worden. Verder waren er veel noviteiten te zien als de I-nozzle en de nieuwste versie van Big Brother’s PuimpWatch etc..

Borrel
Na alle nieuwe indrukken en vele gesprekken waren veel leden wel toe aan een hapje en drankje. Daar kon BETA op de Lekkerlandstand prima voor zorgen. Het was goed om iedereen weer even te spreken en nieuwe initiatieven van leden te horen. Iedereen is toch trots op zijn eigen tankstation en de vooruitgang daarbij. Zo zien wij dat graag en wij denken dan ook graag mee. Er waren ook ondernemers die zich nieuw aanmeldden bij BETA voor een lidmaatschap. Ook zij zien de vele mogelijkheden via de diverse BETA-deals met kortingsvoordeel om de contributie meteen weer terug te verdienen. En dat elk jaar weer opnieuw terwijl u daarvoor toch ook altijd 3 uur gratis deskundig advies van onze juristen voor krijgt. Samen met de uitgebreide lobby en nieuwsbrief is dat toch eigenlijk de beste Deal: het lidmaatschap van een club als BETA die hart voor haar leden heeft. Al meer dan 25 jaar…..

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken