BETA-ontvangst op de Tankstation Vakbeurs 2017

De stand van BETA was dit jaar niet te missen bij binnenkomst van de Tankstation Vakbeurs 2017. Afgelopen dinsdag zette BETA voor de derde maal haar stand op in de EXPO te Houten. Dit jaar deden we dit voor het eerst in samenwerking met de Sligro Foodcourt, waar we onze gasten direct mochten verwelkomen met een grote en moderne BETA-stand. Vele van u spraken met verschillende adviseurs van ons secretariaat, onze bestuursleden en onze partners. Uw belangenvereniging verwelkomt na het verloop van de dag zelfs een aantal nieuwe leden!

Tim Schoenmakers en Jolanda Vink trapten de dag af met een interessante workshop over de geplande nieuwe (arbeids-)wetgeving zoals in het regeerakkoord 2017 benoemd. Straks nog maar 52 weken loon doorbetalen bij ziekte in plaats van 104 weken? Een transitievergoeding betalen ook bij korte dienstverbanden of toch weer terug naar tijdelijke contracten met de maximale duur van 3 jaar in plaats van 2 jaar? Al deze vragen beantwoordden zij bij de Workshop “Het regeerakkoord 2017: wat staat u als werkgever te wachten?” De komende tijd zal u uiteraard via ons worden geïnformeerd over deze zaken via de nieuwsbrief en onze ledenbijeenkomsten.

We kijken al met al terug op een leuke, drukbezochte, beurs met interessante gesprekken en tevreden gezichten. Volgend jaar een hapje en drankje bij ons doen op de BETA-stand? De plannen voor een nieuwe BETA-aanpak op de beurs zijn al in volle gang. We verheugen ons er nu al op om u weer te mogen verwelkomen!

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken