BETA LAB: workshop HR en personeelszaken

Speciaal voor alle HR-managers en werknemers die de personeelszaken binnen een bedrijf regelen, is er op donderdag 15 maart a.s. een speciale sessie van het BETA LAB gepland.
Wilt u of uw HR-personeel volledig bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en personeelszaken, schrijf u dan nu in!

Het BETA LAB is een bijeenkomst op het kantoor van het BETA-secretariaat te Den Haag waarin er op een ongedwongen en informele manier met elkaar van gedachten wordt gewisseld over verschillende onderwerpen. Ditmaal is dat onderwerp dus ‘personeelsbeleid’ en zal het LAB worden aangestuurd door arbeidsrechtsspecialiste Jolanda Vink. Er wordt natuurlijk voorzien in informatie door middel van een presentatie maar ook de dialoog met elkaar en de eigen inbreng van de LAB-bezoekers maakt deze bijeenkomsten tot een succes. Het secretariaat verzorgt een uitgebreide lunch en de drankjes. Laten we ook dit weer met elkaar streven naar concrete tips en handsvaten om direct mee aan de slag te gaan binnen uw onderneming.

U kunt zich aanmelden voor het BETA LAB van 15 maart 2018 via jolanda@eendrachtbv.nl.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken