Leuke en nuttige BETA LAB Workshop HR en personeelszaken

Afgelopen donderdag vond weer een nieuwe editie van het BETA LAB plaats. Dé manier om als BETA-lid te worden bijgepraat over de nieuwste zaken en ontwikkelingen die zich binnen de branche afspelen. BETA-juristen Jolanda Vink en Chris Marskamp hebben afgelopen donderdag 15 maart de aanwezigen op informele wijze bijgepraat over verscheidene cruciale wijzigingen binnen het arbeidsrecht.

Voor de start van het BETA LAB stond er een heerlijke lunch klaar voor de deelnemers, die tijdens de lunch de mogelijkheid kregen om met elkaar kennis te maken, te netwerken en bij te praten over verschillende branche gerelateerde zaken. Na de lunch kon de workshop beginnen. Aandacht werd onder andere besteed aan het regeerakkoord over de wetswijziging WWZ, de rol van de billijke vergoeding en de duurzame inzetbaarheid van de oudere werknemer.

Niet alleen het arbeidsrecht werd in het BETA LAB besproken, maar tevens werd er een toelichting gegeven door BETA jurist Tim Schoenmakers over de toepassing van de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) die per 25 mei 2018 (voor iedereen relevant die gegevens verwerkt, dus u ook!) in werking treedt.

Deze onderwerpen leverden voldoende stof op tot leuke discussies onder de aanwezige BETA-leden.  Al met al kan er dan ook met zekerheid gezegd worden dat het een erg geslaagde middag was!

In de toekomst organiseren wij zoals vanzelfsprekend nog een BETA LAB. Houdt onze nieuwsbrief de gaten en graag zien wij u bij het volgende BETA LAB verschijnen, dat waarschijnlijk vlak na de zomer georganiseerd wordt.

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken