BETA FOOD: horeca advies op maat, speciaal voor uw tankstation!

Voor veel leden van BETA wordt horeca c.q. FOOD een steeds belangrijkere pijler.
Ook op dit belangrijke vlak wil BETA daarom haar leden goed kunnen ondersteunen. Na een verkenning van de markt van adviseurs is er een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het specialistische horeca adviesbureau HTC. HTC zal ons ondersteunen bij onze nieuwe dienst: BETA FOOD!

Vanuit BETA FOOD willen we de leden bijvoorbeeld gaan helpen bij assortiments- en formulekeus, het bewaken van kwaliteit o.a. door ook de tankstations frequent te bezoeken, het onafhankelijk onderzoek doen naar omzetpotentieel, assisteren bij het inrichten van de winkel en het selecteren van de juiste equipement. De keus is op HTC gevallen omdat zij niet voor oliemaatschappijen hebben gewerkt, onafhankelijk zijn en veel ervaring hebben in de juist niet typische horecaomgeving.

Onderstaand treft u het persbericht aan waarin meer duidelijk wordt over de gesloten samenwerking:

Persbericht

 

 

 

 

 

Innovatieve samenwerking tussen BETA en HTC Advies

De Belangenvereniging Tankstations (BETA) gaat samenwerken met HTC Advies om tankstationondernemers beter te kunnen adviseren over hun horeca- en foodconcept. BETA gaat dit doen onder de naam BETA Food. HTC Advies is een adviesbureau voor hospitality en heeft veel ervaring met conceptontwikkeling, assortimentskeuze, kwaliteitscontrole, mystery visits en hospitality trainingen.

Voor tankstationondernemers wordt food & horeca – naast de verkoop van brandstof, het wassen van auto’s en de verkoop van producten in de winkel – steeds belangrijker. Daarom is het nodig om hiervoor gerichte expertise in te zetten.

Inspirerende concepten mét rendement
BETA heeft besloten hiervoor met HTC Advies in zee te gaan, omdat dit bureau veel ervaring heeft met het ontwikkelen van horecaconcepten in een niet-typische horecaomgeving. Daarbij zoekt HTC Advies altijd naar inspirerende concepten die tegelijk voldoende rendement opleveren. HTC Advies werkt onder meer voor Eazie, Bagel & Beans, Febo, IKEA, KLM en Van der Valk.

Ondersteuning
Tankstationondernemers die lid zijn van BETA kunnen een beroep doen op BETA Food advies, zodat zij commerciële en juridische ondersteuning krijgen bij het opnieuw inrichten of doorontwikkelen van hun horecaconcept. Deze ondersteuning helpt tankstationondernemers om succesvol te blijven ondernemen.

– Einde persbericht –

Meer informatie via betafood@eendrachtbv.nl

 

Daarom bent u BETA-lid

  • Direct en praktisch advies door uw eigen tankstationspecialisten
  • Regionale en informele bijeenkomsten met collega’s
  • Cao maatwerk; een betaalbare branche cao
  • Altijd als eerste op de hoogte van actuele branchezaken